Referenciáink

Számos ajtó értékesítése után, büszkén jelenthetjük ki, hogy az általunk gyártatott és forgalmazott termékek magas minőségűek, nem fakulnak és sok év után sem vetemednek meg. Tekintsen be a JuGa Doors ajtóinak világába, és válassza Ön is a magas minőséget és a megbízhatóságot.

Felkeltette valamelyik termékünk az érdeklődését? Professzionális, minőségi, tartós megoldást szeretne otthonába vagy ingatlanába? Tart attól, hogy nem fognak megfelelő munkát végezni a munkások, akikre rábízná újdonsült ajtajának a beszerelését? Akkor ne habozzon, vegye fel velünk most a kapcsolatot!

Amiért ügyfeleink
minket választanak!

Precizitás

Nagyon sok múlik a felmérésen, és ezt az évek óta velünk dolgozó kivitelezők is megerősíthetik, mert nincs annál bosszantóbb, mint nem törődöm módon felmért ajtókat a beszerelő nem tudja beépíteni, és újra kell várni több hetet, mire a jó méretű ajtók ismét elkészülnek. Elégedettek vagyunk, hogy a gyár elmondása szerint is, minimális a hibázási rátánk!
titkos_o_1
titkos_o_3

Szakképzettség

Beépítőink és szállító kollégáink, sok más beltéri ajtós viszonteladótól eltérően, cégünknél dolgoznak, így nem kell az ajtó elkészülte után heteket várni beépítőre. Mi az ajtók készre jelentését követően napokon belül tudjuk szállítani azokat. Beépítő kollégáink több mint 20 éves munkatapasztalattal rendelkeznek beltéri ajtók beépítése terén, ezért nem kell félnie attól, hogy összecsapott, félmunkát végeznek. Készséggel állnak az ön rendelkezésére. Hiszen: „Egy jó beépítő aranyat ér!”

Megbízhatóság

Akik minket választottak nyugodtan foglalkozhattak más, az építkezés során felmerülő egyéb dolgokkal, mert tudták, hogy nálunk beltéri ajtajaik biztos kézben voltak. Segítünk az ajtók kiválasztásában, felméréskor megbeszéljük a nyitás irányt (javaslunk praktikusabbat ha bizonytalan), odafigyelünk a részletekre.

titkos_o_2

Amiben még biztosan
számíthat ránk!

Helyszíni felmérés

Elfogadott ajánlat esetén Budapest és vonzás körzetében díjmentesen elvégezzük a felmérést, hogy Önt semmilyen meglepetés ne érje!

Házhoz szállítás

KIválasztott ajtóját, szakembereink rugalmasan az otthonába szállítjuk!

Gyakran ismételt kérdések!

Cégünk négy fajta beltéri ajtót forgalmaz. Dekorfóliás, CPL (laminált), festett (MDF), vagy furnéros beltéri ajtót.

Az ajtó belső szerkezete körbe szendvicspanel, megerősített vázrendszer, amit belül papírráccsal töltünk ki, és kétoldalról ez kapja meg az MDF hordozó anyagot. Az MDF-t ezután lelaminálják (CPL), lefestik (festett MDF) vagy furnérozzák. Természetesen igény szerint, felárért, lehet kérni furatolt faforgács betéttel vagy könnyített faforgács betéttel is a beltéri ajtókat. Különleges igényekhez igazodva technikai ajtók is rendelkezésre állnak.

Kétféle módszer is létezik: 1, Jobbos ajtó: Az ajtó pántfelöli oldaláról nézve a pántok jobb oldalt vannak. Balos ajtó: Az ajtó pántfelöli oldaláról nézve a pántok bel oldalt vannak. 2, Ha az ajtót magamfelé húzva nyitom ki, akkor melyik kezemmel fogom meg a kilincset? Persze ki lehet nyitni a másik kezünkkel is, de az elég kényelmetlen nyakatekert módon lenne, így ez a módszer is használható

Igen, külön díjazás ellenében kiszállítjuk az ajtókat, viszont a lakásba való felhordást a Megrendelőnek kell megoldania.

Igen, szerencsére van. Felár ellenében a vázkeretes, illetve a nagyüveges ajtajainkba lehet külön kérni 3+3-as biztonsági tejfóliás (vagy víztiszta) üveget. Ez azt jelenti, hogy két 3 mm-es üveg közé egy biztonsági fólia kerül, ami az üvegtörés hatására nem engedi, hogy életveszélyes óriás szilánkok essenek ki az ajtóból, hanem pókháló szerűen megfogja az üveget. Vagy választhat 8 mm-es edzett üveges ajtajaink közül, amiben az üveg gyakorlatilag törésbiztos.

A festett (vagy egyre gyakrabban emlegetett MDF) beltéri ajtók alapáron kiváló minőségű MILESI selyemfehér színben kapható, de természetesen színre festeni is lehet őket. A festett beltéri ajtók minőségi festékanyagának köszönhetően az évek folyamán nem sárgulnak. Szoktuk mondani ügyfeleinknek, hogy a festett beltéri ajtó egy „jolly joker”, mert mindenhez illik, mellé fogni velük nem lehet és a gyönyörű festésnek köszönhetően színpompás köntösbe bújtatja otthonát. A festett beltéri ajtók a legváltozatosabbak, akár egyedi igényeknek megfelelően is kialakíthatók. Lehetnek ívek, marások, díszlécek az ajtón. A kazettákat plattolni is lehet, ezáltal még szebb és igényesebb ajtót kapunk. A többi ajtótípushoz képest ez a legigényesebb, így leginkább azt javasoljuk, hogy csak nedves (nem vizes) törlőkendővel, vagy bútorápolóval tisztítsa.

A dekorfóliás ajtó jó megoldás arra, ha gyorsan és olcsón akarunk beltéri ajtókhoz jutni. felülete a CPL-nél puhább, éppen ezért sérülékenyebb, de a belső szerkezet az ugyanolyan kiváló minőségű. A méretek kötöttek (75-90-100/210) nem úgy, mint a többi felület esetében, valamint technikai ajtókat sem lehet készíteni belőle. 

A teljesség igénye nélkül: – Klimatechnológiás ajtó: Ezt a betétet olyan helyiségekre javasoljuk ahol a relatív páratartalom, valamint a hőmérséklet kb 4-5 celsius fokot ELTÉR. Ilyen például egy temperált! garázs és egy lakótér, pl folyosó közti ajtó, ahol a garázsban van kb 15, míg a folyosón 23 celsius fok. Lényeges tudni, hogy a betét a beltéri ajtót hivatott megvédeni a vetemedéstől, nem pedig extra hőszigetelésről beszélünk. – Hanggátló ajtók: Minden hanggátló ajtónk bevizsgált ajtó, tehát a hanggátlási méréseknek megfelelőek. 33 illetve 42 dB-es hanggátló beltéri ajtajaink vannak. Itt is fontos megjegyezni, hogy a falakon keresztül is rengeteg hanghullám átrezonál, tehát egyszerű gipszkartonos falak esetében nem megyünk velük sokra. – Tűzgátló beltéri ajtók: T30-as tűzgátló ajtajaink vannak, amik szintén leteszteltek. Ez azt jelenti, hogy tűz esetén 30 percig kell, hogy „bent tartsa” a tüzet.

Természetesen van, a szerelés éppúgy, mint a szállítás, külön szolgáltatás, nem kötelező igénybe venni. Viszont tudni kell, hogy ilyen esetben a felmérés is elmarad, tehát a méreteket a Megrendelő maga adja, és azokra a méretekre gyártjuk le az ajtókat.

Természetesen! Dekorfóliás ajtó előnyök: – olcsó – gyors gyártási idő (akár 2 hét alatt is elkészül) Dekorfóliás ajtó hátrányok: – sérülékeny felület – kötött méretek – nincsenek technikai ajtók CPL (laminált) ajtó előnyök: – ütés és karcálló felület (gyerekbarát) – jó minőség jó áron – nagy színválaszték – méretre gyártás CPL (laminált) ajtó hátrányok: – íves betéteket nem lehet bele tenni – marások nem tehetők bele Festett ajtó előnyök: – Bármilyen színre festhető – Egyedi ajtó kialakítások könnyen megoldhatók – Fehér verzió „Jolly Joker” (mindenhez passzol) – A festék nem sárgul az évek alatt Festett ajtó hátrányok: – Erőteljesebb ütésre sérülhet a festék, de könnyebben javítható Furnéros ajtó előnyök: – Nemes faanyag a felületen – Tapintásban is igazi, minőségi bútordarab érzet – Bármilyen színre pácolható (igazítható az ajtó színe a konyhabútoréhoz) Furnéros ajtó hátrányok: – Az ajtó színe az évek során érik, a szín sötétedik (nehéz színt választani) – Minden furnér egyedi, nincs két egyforma ajtó, színben minimális árnyalatbeli különbségek lehetnek

Nem! Büszkén mondhatjuk, hogy szerelőink több évtizedes tapasztalattal rendelkeznek beltéri ajtó beépítése terén, így biztos kezekben tudhatja ajtajait. A lehető legnagyobb odafigyeléssel és gondossággal végzik munkáikat. Szerelőink a cég alkalmazásában dolgoznak, így az egyik nagy előnyök közé tartozik, hogy nem kell önnek heteket várnia arra, hogy felszabaduljon egy szerelő, mikor már az ajtajai rég elkészültek.

 

A furnér egy 0,4 mm-es fametszet, ami rá van kasírozva az ajtólapra. Alapáron tölgy, bükk és egzóta fafurnérok elérhetőek nálunk. A furnéros beltéri ajtók a legelegánsabb és legminőségibb felületek egyike. Egy igazi bútordarab. A furnéros ajtók gyönyörűek ugyan, de sok szempontot végig kell néznie annak, aki szeretné ezeket a beltéri ajtókat otthona díszének látni. A furnér egy élő anyag, a fa az évek során érik, nemesedik, sötétedik. Mindenki tapasztalta már az igazi fa padlónál, amikor elhúzott egy régóta ott állt bútort, és azt látta, hogy mennyivel világosabb. Ez a furnéros beltéri ajtónál is így van: napfény hatására sötétedik. Miután kiválasztottuk a fa típusát (tölgy, egzóta, stb.), ki kell választanunk a pácot hozzá. Minél világosabb egy pác, annál jobban és hamarabb változtatja a színét. Több, mint 20 féle pácszínből választhat, de a színválaszték furnéros ajtó esetén gyakorlatilag végtelen. Ha szeretné a beltéri ajtaját a pl a bútorához igazítani, akkor felár ellenében megpróbáljuk kikevertetni önnek a kívánt színt. Miután minden kiválasztásra került, nincs más dolga, mint gyönyörködnie ajtajában minden nap.

Kérdése van? Vegye fel
velük a kapcsolatot!

1025 Budapest, Zöldlomb utca 36-38/C

Az utcában és a beállóban díjmentes parkolási lehetőség!

Hétfő: ZÁRVA
Kedd: 10-18 óráig
Szerda: 10-18 óráig
Csütörtök: 09-17 óráig
Péntek: 10-16 óráig
Szombat: 09-13 óráig

+36 1 325-9956
+36 20-448-2398

Név(Kötelező)