Időpont foglalás

Tisztelt Érdeklődőink!

Úgy döntöttünk, hogy július 1-től bevezetünk egy dedikált időpont foglaló rendszert, hogy még inkább csak önökre tudjunk koncentrálni, amit az alábbi felületen, adataik helyes megadásával tudnak megtenni. A foglalás nem jár semmilyen kötelezettséggel. Ha nem tudnak eljönni a megbeszélt időpontra (nem érnek oda, betegség) kérjük jelezzék telefonon, ezzel segítve munkánkat. Ha nem jelzik, akkor sem jár semmilyen következménnyel. A lefoglalt időpont előtt legalább 1 órával telefonon keressük önöket a megerősítés végett. Felhívjuk érdeklődőink figyelmét, hogy az ajtók megtekintéséhez viszont minden esetben be kell jelentkezni, mert csak ekkor nyitjuk ki önöknek a bemutatótermet.

Hogyan működik az időpont foglalás?

1, Válassza ki az önnek megfelelő napot a naptárból
2, A naptár alatt kék színnel megjelennek a foglalható időpontok. (Piros színnel a függőben lévő vagy már fixált időpontokat mutatja a rendszer). Válassza ki az önnek megfelelő időpontot és kattintson a folytatás gombra.
3, A felugró ablaknál válassza a NEM gombot.
4, A következő ablakban töltse ki adatait. Fontos, hogy helyes adatokat adjon meg, mert ezen keresztül fogjuk tudni majd önnel felvenni a kapcsolatot. Telefonszámát megadhatja pl: 06201234567 vagy 201234567 formában (természetesen a megfelelő szolgáltató előhívó számával)
5, Ezután kattintson a folytatás, majd a befejezés gombra.

Figyelem! Foglalási időpontja akkor válik véglegessé, ha munkatársunk visszaigazolja azt!